Monday, 10 September 2012

Taaruf Week ! :-D

                       Alhamdulillah , setelah 2 tahun berada di cfs , pj .. akhirnya kitorang masuk iium , gombak ..
First day kat sana , okay je , tiada masalah .. Pendaftaran semua kat mahallah masing2 .. apa yang aku suka tentang uia ni , bangunan & persekitaran kawasan uia ni cantik .. waktu aku datang untuk pendaftaran tu , mendung je .. air pun sejuk habis ! :-P



students oath ..
 dengan ni , rasmi kitorang dah jadi student uia ! ;-)


1st day of taaruf week :-) 


Orientasi kitorang bermula dari hari pertama pendaftaran lagi . Sempat je siap kemas barang ,  tengahari tu kitorang dah mula meronda2 .. pastu , kitorang pergi ambil gambar untuk buat matrik kad ! ;-D


Sepanjang mingggu taaruf tu , banyak kali jugak kitorang tertidur kat hall . Semua tu gara-gara penat+ ngantuk sangat .. Bila dapat peluang tidur , ape lagi kan :-)


2st day taaruf week :-)


This is my roomate , Ida ..;-) 

 culture night . .. 


me,  Mira n Lijah .. :-)


Sepanjang kat sini , paling best , malam culture night . Malam tu , senior2 kitorang buat persembahan seni .. Ada gamelan , caklempong , nasyid , teater & macam2 lagi :-) Tapi sayangnya , tak dapat ambik gambar , sebab keadaan dewan gelap , lagipun camera phone tak canggih nak ambik gambar bagi terang  :-P


Ni kat dalam masjid .. Penat je muke kami ;-P


Sebenarnya , setiap universiti , ada pengalaman melalui hari orientasi masing2 .. dan ini hanya sebahagian yang dapat aku gambarkan tentang taaruf week , iium Gombak 2012/2013 ..:-)